Support

Förfrågan

Ingen situation är den andra lik. Därför är du alltid välkommen att kontakta oss för rådgivning och offert gällande dina unika möjligheter till energibesparing och komforthöjande åtgärder.

Serviceavtal

Vi erbjuder serviceavtal för värmepumpar, kyl- och ventilationsanläggningar samt VVS-anläggningar. Med dessa kan du tryggt luta dig tillbaka i vetskap om att allt fungerar friktionsfritt under lång driftstid. Dessutom är det superenkelt att få hjälp. Allt du behöver göra är att fylla i förfrågan om serviceavtal här på vår hemsida.

Felanmälan

Behöver du hjälp på grund av driftproblem, läckage, oljud etc. så kommer vi ut, felsöker och reparerar. Fyll gärna i formuläret på hemsidan så återkommer vi.

Övervakning via webben för villa

Vi samarbetar med EasyServ, IVT anywhere mfl, vilka tillhandahåller produkter som gör att både du och vi kan övervaka systemet på nätet.

Övervakning via webben för större fastigheter

Vi samarbetar med flera väletablerade styr- och reglerföretag som ser till att vi kan övervaka ditt värmesystem via flödesbilder i realtid. Uppstår ett larm hamnar det hos oss och vi kan förhoppningsvis åtgärda felet innan du själv har upptäckt det.

Jour

Måndag-fredag mellan 0700-16.30 når ni oss på nummer 031-338 41 40. Övriga tider ringer ni vår jour på nummer 031-50 01 20

Intresserad att veta mer?

KONTAKTA OSS