Energiförbättring |

Huvudbild

Energiförbättring Mölnlycke

Om oss

Vår verksamhet

Vår verksamhet går ut på att ta fram långsiktigt hållbara energilösningar, med fokus på förnybar energi, som är kostnadseffektiva. Sedan installerar vi systemen och följer upp samt sköter långsiktigt servicen av anläggningarna.
Kraven i kvalitetsledningsstandarden ISO 9001 och miljöledningsstandarden ISO 14001 ligger till grund för vår verksamhet och vårt ledningssystem. Vårt ledningssystem omfattar leverans av samtliga produkter och tjänster, hela verksamheten.

Så här förbättrar vi

ENERGI

Som ägare av en fastighet eller villa har du rätt till en bättre energilösning. Som specialister inom solenergi, värmepumpar, kyla och VVS ser vi till att du får det. Energiförbättring är nämligen med dig hela vägen – från att ta fram dina bäst lämpade energikällor, till att ta hand om hela installationen. Vi sköter allt från borrning och installation till besiktning, konsultation och framtida smidig service. Kort sagt, vi gör det enkelt för dig att spara både pengar och miljö och målet är en smart och långsiktig lösning.

VVS

Vi är i grunden en VVS ENTREPRENÖR som specialiserat sig på ENERGISYSTEM. Men mycket av våra arbetsuppgifter handlar också om Värmesystem, Badrum o Köks installationer. Ofta kan vi snabbt hjälpa till med att få problemet löst.

Vår historia

Det har hänt en hel del sedan vi startade vår verksamhet, år 1991. Men vårt mål är fortfarande det samma: att förbättra för att spara energi och inomhusklimatet. I dag är vi därför ledande med lösningar vad gäller energieffektivisering och VVS. Vi ser till att såväl bostadsrättsföreningar som privata, statliga och kommunala fastighetsägare får bättre energilösningar. Hur? Genom att vara totalentreprenör inom värme, energi och VVS. För oss är ingenting för stort och ingenting för litet. Med 25 års erfarenhet av både teknik, relationsbyggande har vi en GOD bild av "vad som är bäst". Du som är vår kund är viktig för oss, vi lyssnar och skapar bra lösningar för dig.

Vi för tekniken framåt

I 25 år har vi nyttjat naturens krafter för att förbättra inne- och uteklimat med förnybar energi. Att vi, tillsammans med SP, skulle driva ett forskningsprojekt gällande solhybrider föll sig därför naturligt. Och när vi år 2014 installerade en bergvärme- och solhybridlösning i Brf Vårlöken, norr om Göteborg, blev resultatet näst intill 100 % förnybar energi. Vill du veta hur vi lyckades? Klicka här
Det finns ett reelt intresse hos oss för goda lösningar men också av att vara långt fram med egna system, det kommer alltid våra kunder till godo.

         

Vi ringer upp dig

×