Energiförbättring |

Huvudbild

Din villa

Vi sänker din energikostnad med smarta lösningar, resultatet kan bli upp till 70 % besparing – med hjälp av förnyelsebar ren, miljövänlig energi.

Bor du i villa eller radhus? Då finns din ultimata energilösning i vatten, vind, sol eller berg. Med andra ord: solenergi, bergvärme, ytjordvärme, frånluftvärme och luftvärmepump. Med vår hjälp hittar du rätt lösning – allt du behöver göra är att kontakta oss: 
 

Kontakta oss

 

Vad vi kan göra för ditt hem:

  • Vi ser till att du får förnyelsebar energi, vilket ger dig upp till 70 % lägre energikostnad ( beroende på förutsättningarna). Förnyelsebar energi återbildas nämligen hela tiden, vilket innebär att dessa energikällor aldrig sinar. De är kort sagt sympatiska både ur ekonomisk som miljömässig synpunktik.
  • Vi hjälper dig att kombinera din befintliga energilösning med en ny. Till exempel genom att komplettera berg- eller fjärrvärme med sol- eller vindkraft. Det är oerhört effektivt, tar lite plats och kräver desto mindre underhåll.
  • Då vårt mål är att förbättra för att spara energi ger vi oss inte förrän ditt hushåll har en hållbar energilösning som snabbt betalar av sig och som är bekväm för dig. Därför är vi med dig hela vägen – från att utreda, konsultera och beräkna, till att installera, besiktiga och serva.

Våra tjänster

Vi ringer upp dig

×