Energiförbättring |

Huvudbild

Din fastighet

Vi hjälper dig till en bättre energilösning i din fastighet!
Vill du betala mindre och värna om vår miljö? Då har vi glada nyheter. 

Vi kan nämligen sänka din energiförbrukning med runt 70 %  och ibland mer (beroende på förutsättningarna) – tack vare förnybar energi. Under våra 25 år som marknadsaktör har vi hjälp såväl skolor och bostadsrättsföreningar som slott, kyrkor, säterier, industrilokaler, golfklubbar, restauranger, vattenverk och vårdhem. Ingen anläggning är för stor, ingen för liten – alla kan få en lägre energikostnad, bättre inomhusmiljö och alla kan bidra till en förbättrad miljö.

Dessutom kan vi specialanpassa ett företagsavtal för just dig. För att se hur mycket just din fastighet kan spara, klicka här:
 

Kontakta oss

 

Vad vi kan göra för din fastighet:

  • Vi garanterar en smart energilösning, optimerad för just din fastighet, vilket minskar er energiförbrukning med runt 70 % eller mer beroende på nuvarande systems effektivitet.. Förnyelsebar energi återbildas nämligen hela tiden, vilket innebär att de aldrig sinar. Det är kort sagt en investering som snabbt betalar av sig själv. Tänk sol och berg samt frånluft.
  • Som totalentreprenör utreder, beräknar och installerar vi för att ge din fastighet en ultimat energilösning. Vi kan till exempel kombinera din bergvärmepump med elpanna, fjärrvärme eller solenergi, så att du får ut mer till mindre miljöpåverkan.
  • Vår expertis inom värme, energi och VVS innebär samtidigt mer än bara sparade pengar. Med oss får du även ett jämnare och behagligare inomhusklimat, tack vare naturlig värme och kyla.

Våra tjänster

Vi ringer upp dig

×